Online verseny extrém kite-osoknak!

Online verseny extrém kite-osoknak!

 

 

 

JÖN az ŐSZI SHOTofTHERIDE                                 ˚JUST˚if you˚LIKEthe HARDCONDITION˚
FOIL / FREESTYLE / LANDKITE  KITEBOARDING   

 



Online verseny extrém kite-osoknak!
2020. október 26. – (november 22*) -
*A korlátozások enyhítését követően hosszabbodik az időintervallum.
Info: www.kitesurf.hu  Facebook: kitesurf.hu 

 

Kedves Kite-osok!
A kite-surf ruházatok fejlesztésének köszönhetően a vízi kite-os szezon lényegesen kitolódik a tíz fok alatti hőmérséklet irányába, így az őszi időjárással sem dacoló extrém kitesurf-ösök versenyezhetnek anélkül, hogy bizonytalan szél viszonyokra szerveződjön konkrét versenynap. Mivelhogy azonos időszakban kezdődik az őszi landkite szezon, így az óvintézkedésekre tekintettel a kitesurf online versenyhez hasonló kiírás szerint választható a kite-landboarding freestyle versenyszám is.

2020 OFFLINE vagy ONLINE
Az idei év előre nem számítható időszakai minden sportágat érintettek, azonban a változások a világ számos pontján felszínre emelték az online versenyek új lehetőségeit és előnyeit.
A hazai valószínűsíthető szeles napok előre meghatározásával szemben, a világon egyre népszerűbb és fejlődő online versenyforma kompenzálja a hazai rögzített dátumok hátrányait. 

A ősz meghatározó tényezője, hogy a kitesurf online versenyidőszaka egybeesik a surf-sport utánpótlás egyedi módszertanának lényeges szakaszával.
Mindamellett, hogy a hullámszörf módszertana elsősorban a hullámszörf olimpia versenyszámára biztosítja a stabil alapokat, a koordinációfejlesztés keretein belül streetsurf-öt tanuló több mint 600 gyerek azonos deszkás alapokat tanul.
A módszertan alapján a következő félévtől a juniorok választási lehetőséggel élhetnek a surf mellett a kitesurf irányába is, így páratlan lehetőség az idei kite versenyzők részére, hogy az utánpótlásból érkező gyerekek ne csak a kétezres évek Big Air freestyle legendáinak
és az elmúlt évtized new school Balaton Királyainak történetét ismerhessék meg.

 

Jó szelet és jó versenyzést,
MKE SE

 

Versenykiírás KATT IDE